You belong here:

1100 Laurel Street
San Carlos, CA 94070
650.400.2127

yoga@mynulifstudio.com

<< Schedule for Tue Oct 17, 2017 - Mon Oct 23, 2017 >>


Date:
print view


Tue Oct 17, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Deanna Antiporda
9:30 am - 10:30 am Vinyasa Flow - Level 1/2 (60 minutes) Ariana Schwarz
12:00 pm - 1:00 pm TRX HIIT (50 minutes) Deanna Antiporda
5:30 pm - 6:30 pm TRX Bootcamp - All Levels (50 minutes) Deanna Antiporda
6:30 pm - 7:30 pm Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Sarah Sykes
7:45 pm - 8:45 pm Yin Yoga (60 minutes) Sarah Sykes

Wed Oct 18, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am Power Flow (60 minutes) Anjanette Bixel
9:15 am - 10:15 am TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Deanna Antiporda
11:00 am - 12:00 pm Yoga Basics (60 minutes) Stephanie Crowley
5:30 pm - 6:30 pm Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Anjanette Bixel
6:45 pm - 7:45 pm TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Alicia Rossi
7:45 pm - 8:45 pm Yin Yoga Nidra (60 min) Renee Colby

Thu Oct 19, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Deanna Antiporda
7:00 am - 8:00 am Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Anjanette Bixel
9:30 am - 10:30 am Vinyasa Flow - Level 1/2 (60 minutes) Ariana Schwarz
12:00 pm - 1:00 pm TRX HIIT (50 minutes) Deanna Antiporda
5:30 pm - 6:30 pm TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Anjanette Bixel
6:30 pm - 7:30 pm Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Tal Binyamin

Fri Oct 20, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Mia Watanabe
9:15 am - 10:15 am TRX Strength (50 minutes) Alicia Rossi
12:00 pm - 1:00 pm Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Sarah Sykes
4:15 pm - 5:15 pm Power Flow (60 minutes) Anjanette Bixel

Sat Oct 21, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 9:00 am TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Anjanette Bixel
9:00 am - 10:15 am Power Flow (75 minutes) Anjanette Bixel
10:30 am - 11:30 am TRX Strength (50 minutes) Alicia Rossi
11:30 am - 12:30 pm Yoga Basics (60 minutes) Stephanie Crowley

Sun Oct 22, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 9:15 am Vinyasa Flow - All Levels (60 minutes) Josie Zhuo
9:30 am - 10:30 am TRX Sweat - All Levels (50 minutes) Alicia Rossi
4:00 pm - 5:00 pm TRX Strength (50 minutes) Alicia Rossi
5:00 pm - 6:00 pm Yin Yoga Therapy (60 minutes) Ali Divita

Mon Oct 23, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am Sunrise Flow (60 minutes) Tal Binyamin
9:15 am - 10:15 am TRX Strength (50 minutes) Deanna Antiporda
12:00 pm - 1:00 pm Power Flow (60 minutes) Sarah Sykes
5:30 pm - 6:30 pm Power Flow (60 minutes) Anjanette Bixel
6:45 pm - 7:45 pm TRX Strength (50 minutes) Alicia Rossi